Jönköping

Emil Lundgren i Jönköping erbjuder helhetslösningar för installationer inom el, tele, data, kraft, belysning, larm och kommunikation. Våra kunder återfinns bland annat inom bygg- och fastighetssektorn.

Vi möjliggör energiomställningen inom både om- och nybyggnationer. På vår serviceavdelning tar vi även hand om mindre installationsarbeten.

Vårt fokus är på hållbara lösningar och tillsammans med våra kunder strävar vi efter att minimera miljöpåverkan och göra goda miljöval när det gäller material och projektering, med ett självklart fokus på säkerhet och arbetsmiljö.

Våra tjänster

Elinstallationer

Elinstallationer har alltid varit grundstenen i Emil Lundgrens verksamhet. Det kan gälla allt från enkla uppdrag till stora, avancerade projekt inom både hög- och lågspänning.

Data & Tele

Emil Lundgren erbjuder totalansvar och helhetslösningar för komplicerade teleinstallationer. Vi har stor kompetens och erfarenhet när det gäller datanät och fiberoptik.

Säkerhet

Emil Lundgren är certifierad anläggarfirma inom brandlarm och har ett brett utbud av olika säkerhetslösningar.

Service

Effektiv service och regelbundet underhåll är ofta lika viktigt som själva grundinstallationen. Därför har Emil Lundgren byggt upp en stark serviceorganisation med specialutbildad personal på alla verksamhetsorter i Sverige.

Referenser

Tre Skåne

Projektet Strandängstorget omfattar en nybyggnation om fyra-fem våningsplan och totalt 164 bostäder.

Malmö Läs mer

Ändra kontor