Göteborg Industri

Göteborg Industri arbetar inom hela regionen, främst med installationslösningar mot tillverkningsindustrin.

Vi arbetar med el- och teleinstallationer, automation inom industrin samt projekt mot marinen. Våra projekt är ofta inom större entreprenader, men vi har även mindre omfattande projekt samt löpande uppdrag. Med vår expertis och breda erfarenhet kan vi erbjuda allt från budgetkalkyler till en färdig slutprodukt.

Vår enhet arbetar i nära samarbete med enheter inom vårt nätverk. Det möjliggör för lösningar där vi tillsammans kan skapa hållbara lösningar för energiomställningen.

 

Vi arbetar med:

  • El-, säkerhet-, tele- och datainstallationer samt automation mot industrier

Våra tjänster

Elinstallationer

Elinstallationer har alltid varit grundstenen i Emil Lundgrens verksamhet. Det kan gälla allt från enkla uppdrag till stora, avancerade projekt inom både hög- och lågspänning.

Instrumentinstallationer

Vi erbjuder en bred kompetens inom tekniska elinstallationer som avser tillverkningsprocessen i industrianläggningar

Data & Tele

Emil Lundgren erbjuder totalansvar och helhetslösningar för komplicerade teleinstallationer. Vi har stor kompetens och erfarenhet när det gäller datanät och fiberoptik.

Säkerhet

Emil Lundgren är certifierad anläggarfirma inom brandlarm och har ett brett utbud av olika säkerhetslösningar.

Service

Effektiv service och regelbundet underhåll är ofta lika viktigt som själva grundinstallationen. Därför har Emil Lundgren byggt upp en stark serviceorganisation med specialutbildad personal på alla verksamhetsorter i Sverige.

Referenser

Ändra kontor