Emil Lundgren Göteborg

Emil Lundgren i Göteborg är en elteknikpartner inom bygg- och fastighetssektorn. Vi har lång erfarenhet av både små och stora uppdrag inom totalentreprenader.

Vår styrka är att vi har en flexibel projektorganisation som säkerställer kvalitet parallellt med utförande effektivt för våra kunder.

Vi möjliggör energiomställningen genom elinstallationer för nybyggnation av kontor, köpcentra, hotell, sjukhus, industri- och logistikbyggnader. Vi erbjuder även tjänster inom installation för tele och data samt inom säkerhet och övervakning.

På vår serviceavdelning tar vi hand om elarbeten för företag samt underhåller utförda entreprenader.

Vi har stor erfarenhet inom:

  • Installationer, från mindre till omfattande och komplexa projekt.
  • Lösningar för telekommunikation och datakommunikation samt säkerhets- och övervakningsanläggningar tillsammans med våra samarbetspartners inom vårt nätverk
  • Service och regelbundet underhåll på utförda installationer.

Våra kunder:

Skanska, Peab, NCC, K21 Entreprenad, BRA-bygg, Brixly, F-O Petersson med fler.

Våra tjänster

Elinstallationer

Elinstallationer har alltid varit grundstenen i Emil Lundgrens verksamhet. Det kan gälla allt från enkla uppdrag till stora, avancerade projekt inom både hög- och lågspänning.

Data & Tele

Emil Lundgren erbjuder totalansvar och helhetslösningar för komplicerade teleinstallationer. Vi har stor kompetens och erfarenhet när det gäller datanät och fiberoptik.

Service

Effektiv service och regelbundet underhåll är ofta lika viktigt som själva grundinstallationen. Därför har Emil Lundgren byggt upp en stark serviceorganisation med specialutbildad personal på alla verksamhetsorter i Sverige.

Referenser

Ändra kontor